چند روز پیش با مادرم داشتیم برنامه خانواده یک رو میدیدم که آشپز برنامه تُرتیلای اسپانیایی (یا املت سیب‌زمینی) درست میکرد. دیدیم آسون و خوشمزه به نظر میرسه واسه همین شبش به عنوان شام درست کردیم که به نظرم خوشمزه شد. خیلی به پیتزا شباهت داره.

طرز تهیه:

(اندازه‌ی دقیق مواد یادم نیست)

یه کم روغن تو ماهیتابه بریزید. سیب‌زمینی رو ورق ورق کنید و کف ماهیتابه رو باهاش بپوشونید طوری که تمام سطح رو دربر بگیره. یکی دو تا گوجه رو خرد کنید (کمی بزرگتر از نگینی). گوجه‌ها رو روی سیب‌زمینی پخش کنید. بعدش فلفل دلمه‌ای خرد شده به همون اندازه رو بریزید. بعدش مقداری ذرت روش بریزید. آقای آشپز مقدار خیلی کمی سیر ریخت ولی ما نریختیم. بعدش سه تا تخم‌مرغ که قبلا خوب هم زده شدن رو روی اون مواد پخش کنید. در آخر کمی جعفری روش بریزید.

۱) میشه تو فر بزارید تا بپزه ۲)‌ و یا اینکه درب ماهیتابه رو بذارید و روی اجاق گاز با حرارت کم شعله و بخار خیلی آروم پخته بشه.